Aymood Cırtlı Kadın Sandalet  A Siyah Cilt
Aymood Cırtlı Kadın Sandalet  A Siyah Cilt
Aymood Cırtlı Kadın Sandalet  A Siyah Cilt
Aymood Cırtlı Kadın Sandalet  A Siyah Cilt

Aymood Cırtlı Kadın Sandalet A Siyah Cilt (23220.A Siyah Cilt.36-95150)

Marka : Aymood
İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺520,12
İndirimli : ₺259,16  + KDV
KDV Dahil : ₺285,08

Aymood Cırtlı Kadın Sandalet /A Siyah Cilt/36

Bu ürünün yanında bunları da tavsiye ediyoruz.
Aymood Cırtlı Kadın Sandalet  A Siyah Cilt Aymood Cırtlı Kadın Sandalet  A Krem Cilt
:

  • Masaj tabanlı önü açık sandalet comfort , özellikle yaz aylarında rahatlıkla giyebileceğiniz, ayak sağlığını koruyan bir ayakkabıdır
  • . Bu sandaletler, ayakları serin ve rahat tutarken, ayak sağlığını koruyan bir masaj sistemiyle donatılmıştır.Anatomik  sandaletlerinin tabanı, özel olarak tasarlanmış bir masaj noktası sistemi ile donatılmıştır.
  •  Bu sistem, ayakların anatomisine uygun bir şekilde tasarlanmıştır ve ayakları destekleyerek rahatlık sağlar. Ayrıca, sandaletlerin tabanı poliüretan malzemeden yapılmıştır, böylece çok hafif bir yapısı mevcuttur.Anne sandaletlerinin üst kısmı, nefes alabilen ve dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. 
  • Bu malzemeler, sandaletlerin ayaklarınızı sıcak tutmasını ve aynı zamanda terlemeyi önlemesini sağlar. Sandaletlerin üst kısmı ayrıca, ayakları tamamen kavrayacak şekilde tasarlanmıştır ve ayaklarda rahatsızlık veya sürtünme oluşturmaz. Sandaletleri, özellikle sağlık sektöründe çalışanlar, turistler veya günlük kullanım için idealdir. Ayrıca, plajda veya havuzda da rahatlıkla giyebilirsiniz. 
  • Önü açık tasarımı sayesinde ayaklarınız serin kalır ve hava alır. Sandaletler ayrıca, hijyenik ve kolay temizlenebilir özellikleri ile de öne çıkar.Ürünlerimiz %100 Orijinal Olup, AYMOOD Güvencesi Altindadir. 
 

 

 

 

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR